ترکیه اتهام «استفاده از گاز سمی» در حمله به روستایی در عفرین را رد کرد


پس از آنکه رسانه‌ها به نقل از نیروهای کرد سوریه و دیده‌بان حقوق بشر سوریه از «استفاده ترکیه از گاز سمی» در حمله به روستایی در شمال عفرین خبر دادند، یک مقام دیپلماتیک ترکیه این اتهام را تکذیب کرد.
 
خبرگزاری رویترز روز شنبه ۲۸ بهمن، اظهارات یک مقام دیپلماتیک ترکیه را بازتاب داد که در آن تأکید شده ترکیه هیچ گاه در عملیات‌های خود در سوریه از سلاح شیمیایی استفاده نکرده است.
 
این مقام ترکیه که به نام او اشاره نشده، افزوده است که: «این‌ها اتهامات بی‌پایه‌ای هستند. ترکیه هیچ گاه از سلاح شیمیایی استفاده نکرده است. ما در عملیات شاخه زیتون بیشترین مراقبت ممکن را از غیرنظامیان می‌کنیم.»
 
«شاخه زیتون» عنوان عملیات نظامی است که ترکیه علیه نیروهای کرد سوریه و یگان‌های مدافع خلق پیش می‌برد. در این عملیات ترکیه از زمین و هوا به منطقه عفرین در شمال غرب سوریه یورش برده است.
 
پزشکان مستقر در عفرین سوریه و برخی رسانه‌های دولتی این کشور گفته‌اند که شش شهروند غیرنظامی در منطقه عفرین که تحت تسلط کردهاست در پی حمله نیروهای ترکیه دچار مشکلات تنفسی شده‌اند که نشان‌دهنده استفاده ترک‌ها از گاز سمی است.
 
در این زمینه آسوشیتدپرس به نقل از جیوان محمد یکی از پزشکان بیمارستان اصلی عفرین نوشت که در این بیمارستان شش نفر که دچار مسمومیت تنفسی شده بودند تحت درمان گرفته‌اند. به گفته او، این شهروندان جمعه شب در پی حمله نیروهای ترکیه به روستای ارندی عفرین دچار این شرایط شده‌اند.
 
نوری قنبر یکی دیگر از پزشکان این بیمارستان نیز گفت که قربانیان دچار تنگی نفس و مشکلات پوستی شده‌اند و حالت تهوع دارند. همچنین یکی از نیروهای امدادی هم به آسوشیتدپرس گفته که متوجه شده مردمک چشم‌های یکی از قربانیان به طور نامعمول بزرگ شده است.
 
آسوشیتدپرس در ادامه به گزارش‌های خبرگزاری دولتی سانا و گروه ناظر حقوق بشر در سوریه اشاره می‌کند که آنها هم اظهارات پزشکان مستقر در عفرین را بازتاب داده‌اند.
 
خبرگزاری سانا روز شنبه گزارش داده که نیروهای ترکیه روستایی در عفرین را با بمب‌هایی که حامل مواد شیمیایی بودند، هدف حمله قرار داده‌اند و در پی این حمله شش نفر دچار تنگی نفس شده‌اند.
 
آنکارا یگان‌های مدافع خلق در سوریه را گروهی تروریستی می‌داند و تأکید کرده است که مرزها خود را از وجود «تروریست‌ها» پاک خواهد کرد. این کشور از آنجا که آمریکا در نبرد علیه داعش از یگان‌های مدافع خلق حمایت می‌کند، با واشینگتن دچار اختلاف است.
 
روز شنبه بنعلی یلدریم نخست وزیر ترکیه که در کنفرانس امنیتی مونیخ شرکت کرده است عنوان کرد که عملیات ارتش این کشور در شمال سوریه تنها بر ضد گروه‌های «تروریستی» است و بس.
 
در همین روز خبرگزاری آلمان گزارش داد که حکومت سوریه و شبه‌نظامیان کرد جهت مقابله با تهاجم ترکیه به عفرین به توافقی دست یافته‌اند.
 
این گزارش که به نقل از منابع دولتی سوریه نوشته شده است می‌گوید که طبق توافق یادشده نیروهای حامی بشار اسد جهت حمایت از یگان‌های مدافع خلق در نبرد با ارتش ترکیه وارد عفرین خواهند شد.
 
این منبع که نامش در گزارش عنوان نشده است اضافه کرده که انتظار می‌رود نیروهای حامی بشار اسد همین امروز وارد عفرین شوند.
 
کردهای سوریه حدود دو سال قبل از طرح خود برای برقراری یک نظام فدرال در مناطق تحت تسلط خود در شمال این کشور سخن گفتند. دمشق اما این امر را غیرقانونی اعلام کرد.

عذرخواهی مرضیه برومند از مسیح علینژاد

عذرخواهی مرضیه برومند از مسیح علینژاد

ناگفته‌های هسلر از حضور کوتاه مدت در پدیده مشهد


مربی آلمانی درباره فعالیت در تیم پدیده مشهد به صحبت پرداخته است.
 
به گزارش ایسنا و به نقل از سایت آلمانی TAZ، توماس هسلر که همراه آلمان به قهرمانی در جام جهانی ۱۹۹۰ رسید، مدتی در تیم پدیده به عنوان مدیر فنی فعالیت کرد. او اکنون هدایت تیم دسته هفتمی را در فوتبال آلمان بر عهده دارد.
 
هسلر در مصاحبه‌ای درباره دوران فوتبال و مربیگری خود به صحبت پرداخت. او اشاره ای هم به حضور در تیم پدیده مشهد کرد و گفت: در تیم پدیده ذهنیت بازیکنان حرفه‌ای و خوب بود ولی شرایط حرفه‌ای وجود نداشت. برای مثال ما هفت ماه حقوق خودمان را دریافت نکردیم چون سرمایه‌گذار کلان تیم نمی‌خواست پول بازیکنان و کادر را پرداخت کند. ما به بازیکنان گفتیم که فوتبال خودشان را ارائه کنند و متحد باشند و تا زمانی که ما اینجا هستیم نگرانی نداشته باشند. در چنین شرایطی انگیزه دادن به بازیکنان کار راحتی نیست.
 
هسلر در ادامه صحبت‌های خود گفت: کار در ایران تجربه خیلی خوبی برای من بود. یک مربی ایرانی – آلمانی در تیم بود که من می‌توانستم با او خیلی کم آلمانی صحبت کنم. در ایران از تعهد بازیکنان به تیم تعجب کردم. آنها هر روز به تمرین می‌آمدند و این اتفاق اینجا رخ نمی‌دهد. ما فقط یک زمین تمرین داشتیم که نه رختکن داشت و نه حمام. بازیکنان عرق می‌کردند و مجبور بودند به خانه بروند و آنجا حمام کنند. من کلاهم را به افتخار این بازیکنان بر می‌دارم. اگر اینجا به بازیکنی بگویید که زمین تمرین شما حمام ندارد حاضر نیست فوتبال بازی کند.
 
او در پایان در پاسخ به این سوال که در ایران احساس آرامش می‌کرد است یا خیر گفت: مردم ایران بسیار مهمان نواز هستند. یک بار در شب کسی زنگ خانه را زد و من تعجب کردم و گفتم اینجا کسی من را نمی‌شناسد چه کسی باید باشد؟ بعد از باز کردن در دیدم که صاحب خانه برنج و مرغ و دسر برای من آورده است که خیلی جالب بود.

عامل نزاع خیابانی مرگباربا حضور درکلانتری: من دوستم را کشتم!

 پسر جوان که درپی مشاجره شدید با یکی ازدوستانش؛ او را با ضربات چاقو به قتل رسانده وگریخته بود، وقتی ازمرگ جوان مجروح باخبرشد نیمه شب راهی کلانتری شد و خود را به پلیس معرفی کرد.
به گزارش خبرنگار جنایی «ایران»؛ ساعت 21:30 دقیقه شامگاه جمعه 27 بهمن، پسر جوانی با سر و صورت مجروح وخونین خود را به ایستگاه پلیس در سه راه آذری تهران رساند و به مأموران گفت: «من قاتلم. دقایقی قبل یکی از همشهری هایــم را با چاقوی میوه خـوری به قتل رسانده ام.»و...به‌دنبال اظهارات پسر جوان- سهراب- او بلافاصله به کلانتری انتقال یافت و پس از بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد لحظاتی قبل از اعتراف سهراب، پسر جوانی به نام کوروش که هدف ضربات چاقو قرارگرفته بود پس ازانتقال به بیمارستان شهید فیاض بخش جان باخته است.
پس ازاعلام خبرقتل کوروش، موضوع بلافاصله به بازپرس کشیک قتل پایتخت و تیم تحقیق اعلام شد. درادامه تحقیقات مقدماتی نیز پنج نفر ازطرفین نزاع دستگیرشده و روزگذشته همراه متهم اصلی، برای بازجویی به شعبه ششم دادسرای امور جنایی تهران منتقل شدند.شهریار، دوست و همشهری کوروش که در زمان جنایت همراه مقتول بود به بازپرس گفت: «کوروش دانشجو بود و در گل فروشی کار می‌کرد. پنجشنبه به سراغ‌اش رفته بودم که فهمیدم خیلی ناراحت و عصبانی است. علت را که جویا شدم گفت سهراب به او و خانواده‌اش فحاشی کرده وبه همین خاطر می‌خواهد از او انتقام بگیرد. سعی کردم او را آرام کنم اما بی‌فایده بود. فردای آن روز از من خواست به سراغ سهراب برویم و با او حرف بزنیم. من و کوروش سوار بر موتورسیکلت به مقابل خانه سهراب رفتیم. اول من با او صحبت کردم و بعد از آن هم کوروش.اما ناگهان میان ما درگیری لفظی پیش آمد و بعد از آن هم سهراب درحالی که چاقویی در دست داشت خودش را به خیابان رساند و درگیر شدیم که با ضربات چاقو، کوروش را مجروح کرد.خیلی سریع با اورژانس تماس گرفتم اما هنگام صحبت شارژم تمام و تماس قطع شد. با این حال همان موقع آمبولانسی را در حال عبوردیدیم که کوروش را به بیمارستان منتقل کردیم اما دقایقی بعد فوت کرد.
جنایت با چاقوی دسته زرد
سهراب، متهم جوان که با ضربات چاقو مجروح شده بود در دفاع از خود گفت: کوروش، همشهری‌ام بود اما با هم اختلاف داشتیم و هر بار که صحبت می‌کردیم میان ما درگیری لفظی رخ می‌داد. کوروش حتی در تلگرام هم به من فحاشی کرده بود و این ماجرا ادامه داشت. تا اینکه جمعه شب ابتدا شهریار و بعد هم کوروش با من تماس گرفتند و شروع به فحاشی کردند.بعد هم با تهدید گفتند مقابل خانه‌ام هستند. من و چند نفر از دوستانم در خانه‌ای مجردی زندگی می‌کنیم. زمانی که از پنجره خانه به بیرون نگاه کردم کوروش را دیدم که قمه‌ای در دست دارد و مقابل در خانه ایستاده است. من هم چاقوی میوه خوری زرد رنگی را برداشتم و راهی کوچه شدم. با کوروش درگیر شدم و ضربه‌ای به ران پایش زدم. او هم با قمه‌ای که در دست داشت چند ضربه زد، ضربات اوبه قدری محکم بود که قمه خم شد.دوستش هم به سر من می‌زد. بعد هم یک ضربه به پهلوی کوروش زدم.اما چون کوچه بن‌بست بود نمی‌توانستم فرار کنم وگرنه از همان لحظات اول تصمیم به فرارداشتم. بعد از پایان درگیری خودم را به پارکی در آن اطراف رساندم تا موضوع را به پلیس اطلاع دهم. اما پلیسی ندیدم. بعد از آن خودم را به درمانگاه شبانه روزی نزدیک پارک رساندم. به آنها گفتم قبل از اینکه از حال بروم مرا درمان کنند اما آنها گفتند ضربات عمیق است و باید به بیمارستان بروم.بعد از آن به سمت سه راه آذری رفتم و در میان راه با شهریار تماس گرفتم که او گفت کوروش جان باخته. با شنیدن این حرف خودم را به مأموران پلیس رساندم. به مأموری که آنجا بود گفتم من قتلی مرتکب شده ام. مأمور جوان ابتدا باور نکرد اما بعد از بررسی و تأیید ماجرا مرا بازداشت کردند و به اداره آگاهی بردند. من دو ضربه به مقتول زدم اما ضربه‌ای به قفسه سینه‌اش نزده‌ام.درحالی که متهم مدعی است ضربه‌ای به قلب مقتول نزده، اما شاهدان و دوست مقتول ادعای او را رد کرده و گفته‌اند سهراب ضربه‌ای به قلب کوروش زده است.باتوجه به اظهارات متناقض متهم، بازپرس محسن مدیر روستا دستور ادامه تحقیقات در این خصوص را صادر کرد تا ابهام‌های باقیمانده برطرف شود.